3/11/17

Pildistamine

Kes meid vähegi teavad, on kursis ka sellega, kui edev kaaslane mul on. Võib-olla on see lõvi tähtkujust meeste asi, võib-olla on seal taga mingi muu maagia... igatahes meeldib härrale väga, kui keegi ta ego paitab ning mis saaks selleks olla parem, kui oma ilu jäädvustamine? Küll on ta olnud kunstikoolis aktimodell, siis niisama kaamera ees figureerinud, ning kõige lõpuks saab ta nüüd aprilli lõpus ühte üliägedat dandylikku moekollektsiooni lavalaudadel kanda. Go Tonis!

Me oleme suhte algusest peale üritanud ennast võimalikult palju jäädvustada. Koos tehtud selfid, lõputu kogus fotosid teineteisest, kiirelt taimeri ja statiiviga õue jooksmised... vahele ka paar "päris" pildistamist teiste fotograafide käe all. Üheks meeldejäävamaks võiks ilmselt lugeda pildistamise Birgit Varblasega, kus me Tonisega mõlemad lõpuks Pääsküla rabas paljad olime, õnnetuseks oli seal just samal päeval toimunud rabamaraton ning tõenäoliselt on nüüd pool Nõmme elanikkonda mu kaunist tagumikku näinud :D

Igatahes, veebruari teises pooles käisin Raplamaal ühte pulma pildistamas ning minuga olid assistentidena kaasas Maria ja Sandy. Paar päeva hiljem nägin, et Maria otsis pildistamiseks paarikest, ning kuna me polnud ammu ühtegi fotot koos teinud, pakkusingi meid välja. Laupäeva hommikul ostsin uue kleidi ja seejärel sõitsime metsa.









Väga vahva oli vahelduseks kaamera tagant välja ka saada ning meie pildialbumit täiendada :D

Fotod: Maria Eero
Assistent: Sandy Lunitz

No comments: