4/1/19

Pulmad

Need pildid ja kõik järgnevad on tehtud meie pulmafotograafi Anete Tomingu poolt
Nagu siin vahepeal eelmises postituses selgus, siis oleme Tonisega ametlikult abielus olnud juba üle poole aasta.

Meie pulmakuupäev (8.09.2018) tuli suht täiesti lampi. Meie ametlik "deitima hakkamise" kuupäev on üldse kuskil aastavahetuse kandis ja talvel abiellumine on külm ja tüütu. Mina tahtsin sügisel abielluda ja Tonis oli nõus.

Me planeerisime pulmi umbes poolteist aastat ja kuigi tundus, et see on piisavalt aega kõige jaoks, siis enamik häid ideid tuli ikkagi paar kuud enne pulmi ja viimase minuti tegutsemist oli ka rohkem, kui mulle meeldinud oleks. Kui ma peaks kõike uuesti tegema, palkaks kindlasti pulmakorraldaja ning võib-olla abielluks üldse kahekesi :D

Igatahes, siin siis meie pulmapäev.












Me olime ettevalmistusteks rentinud ühe airbnb Kalamajas, millel oli selline mõnusalt hipsterlik vibe. Kõik meie pruutneitsid ja peiupoisid olid hommikul seal koos, et väike grimm näkku saada. Meid tegid ilusaks juuksur Grete Liis Kuurme ning meikarid Anna-Maria Tagu ja Marii Lotta. Minu meigi tegi Maret Ubaleht.

Mul oli pulmas kokku kolm kleiti. Tegelikult alguses ei pidanud üldse nii palju olema... arvasin, et piirdun kahe kleidiga, millest teine on nagu "igaks juhuks", kui esimene kleit liiga ebamugav on.
Aga juhtus nii, et võitsin veel lisaks eelmise aasta lõpus AW Bridal'i Facebooki loosi, kus auhinnaks oli pulmakleit. Mis mul ikka üle jäi, valisin siis sellise, millega kirikus uhke oleks kõndida. Nad olid väga lahked ja saatsid veel juurde kingitusena pruutneitsidele nende mõõtude järgi õmmeldud kleidid, peaehted ja mulle pika loori. Note to self: loor on ainult teoorias hea mõte, ma kiskusin selle esimesel võimalusel pärast laulatust peast ära (ja rikkusin sellega oma soengu, sorry Grete Liis :D).

Piltidel olev kleit on siis mu esimene kleit, mida kandsin kirikus ja õhtusöögi ajal. See viimane oli viga, kuna kleidi sees oli korsett ning ma tahtsin kõik kolm käiku kindlasti ära süüa.

Tonise ülikond on pärit Gowri butiigist.





 





Me otsustasime Tonisega, et ta ei näe mind enne tseremooniat kleidis. Kuna Tonisele ei meeldi merineitsi stiilis kleidid, oli mitu nädalat pingeline olukord, kus ma hirmutasin teda sellega, et mu kleit on ikka merineitsi lõikega ning siis ta peab altari ees head nägu tegema ega tohi ära joosta.

Vedas tal, mu kleit ei olnud merineitsi lõikega.

Meie laulatus toimus Kaarli kirikus, kus me ka eelnevalt leeris käisime. Mina olen veel selle kirikuga seotud nii palju, et kui ma Prantsuse Lütseumis käisin, oli see meie kooli "kodukirik" ja seetõttu tundus igati loogiline selle koguduse liikmeteks hakata. Tonise kirik on kaugel Massachusettsis ja sinna minek oleks veidi tüütu olnud.

Laulatusest ei mäleta ma enam mitte midagi, kuna ma olin lihtsalt nii närvis. Tean, et mu sõbranna mängis viiulil koos oreliga Lana Del Rey lugu "Young and Beautiful" ja mina jalutasin oma sõbra Miku kõrval sisse. Mingi hetk vist ütlesime teineteisele jah-sõna ja siis oligi järsku kõik läbi. Kes tahab kuulda, kuidas see lugu oreli ja viiuli peal on, siis lindistust saab kuulata siit.
Viiulil Maris Viisma, orelil Marika Kahar.










Pulmapidu toimus Põhjaka mõisas, mis on mulle alati muljet avaldanud oma kodumaisete ja samas erakordse toiduga. Ja seal on kõige mõnusam boheemlaslik mõisaatmosfäär, mida väga kuskilt mujalt ei leia. Dekoratsioonid tegime enamjaolt ise ning andsime seejärel oma floristile Diana Helistele vabad käed nende paigutamise ja lilledega kaunistamise osas.

Muide, mul oli hästi äge kimp ka. Palusin Dianal sinna sisse ühe sukulendi panna ja tegin veel üsna täpsed ettekirjutused, kuidas see peab olema veidi ebatavalisem ja rippuva umbrohuga ja mida kõike veel... pärast tseremooniat lendas kimp peokohas vaasi ja avastasin ta uuesti alles hilja õhtul. Aga! Sellesama sukulendi panime hiljem kodus potti ja nüüd ta on juba kenasti suureks kasvanud.














Meie pulmaautoks oli mu sõbranna 1967. aasta Imperial Crown, mis on tõenäoliselt üks maailma kõige ilusam ja mugavam auto. Kuldsed pildiraamid ja geomeetrilised laternad laenas Valguspall, menüüd ja loomadega lauakaardid disainisin ise. Tätokate baar oli tõenäoliselt peo üks suurimaid hitte - ka kõige tätokakartlikumad külalised lahkusid lõpuks ikka pildiga. Kohakaartideks ja ühtlasi ka wedding favour'iteks olid meil väikesed sukulendid, mis paljudel külalistel siiamaani alles on.

Toitu oli kolm käiku. Alustuseks tomatisupp, seejärel vastavalt sööja toiduvalikule praejuust, köögiviljad või valge kala ning viimasena buffet' stiilis suupistelaud igasuguste hummuste ja muu hea-paremaga. Põhjaka oli toitude osas väga vastutulelik ning arvestasid sellega, et meil oli omajagu veganeid ja niisama mittelihasööjaid ja kohandasid menüü vastavalt sellele.

Külalisteraamatu asemel oli meil hoopis üks vana kirjutusmasin, mille Tonise isa korda tegi. Nüüd on meil kolm täiskirjutatud lehte, mis varsti raamitud saavad ja siis peab edasi mõtlema, kuhu seina need panna. Lisaks värvisime ühe veneaegse gloobuse mustaks ja sinna peale sai kuldsete markeritega kirjutada.

Ilupiltidega on aga nii, et me põhimõtteliselt unustasime neid teha. Kui parasjagu pulmaeksam käis, jooksime kiirelt maja taha ning tegime paar pilti... ja siis läksime juba tagasi, sest tundus, et aega üldse pole ja programm peab kogu aeg käima. Suur viga :D Eks me teeme need ilupildid siis mõni teine päev ära ja loodetavasti kuskil Eestist väljaspool.



























Pärast pulmaeksamit pidasid mõned meie sõbrad kõnesid (jälle, mitte ühtegi sõna ei mäleta, peale selle, et vahepeal oli naljakas - seega, Indrek ja Birgitta, kui te seda postitust lugema satute, siis võite mulle kirjalikus vormis oma kõned ka saata :D) ning eesti pulmale kohaselt mängisime kingamängu ja tegime veel lisaks pulmabingo. Kui pulmaeksam oli lihtsalt valikvastustega kontrolltöö, siis bingo oli juba palju keerulisem ning külalistel tuli vastavalt ühel lehel antud kirjeldustele (nt keegi, kes on vegan; vasakukäeline; kirjutanud raamatu, jne) üles otsida sobiv inimene. See, kes esimesena kõik ruudud täis sai, oli võitja. 

Pärast bingot läks välja ka pruudikimp. Selle jaoks andsid vallalised neiud oma nimedega bingolehed mulle ning ma valisin pimesi järgmise pruudi, kelleks sai Mia. Loodan, et siis septembriks on pulmakutset oodata...




















Kui normaalne eestlane toob pulmaviinad Lätist, siis meie tõime pulmabändi lõunanaabrite juurest. Pirmais Kurss on "nagu nooremapoolne Leto Svet". Lisaks lätikeelsetele originaallugudele mängisid nad ka Wonderwalli ning ühe Ed Sheerani loo. Seejärel sõime pulmatordi asemel sõõrikuid (aitäh Suhkrupatt ja Donuts.ee) ning õhtu lõpetasid Mick ja Angeelia oma akustilise setiga.

Mulle väga meeldis niimoodi abielluda, et pulmapäev kestis ainult pool päeva (laulatus oli kell 14 ja õhtu lõppes kell 23). Sai normaalsel ajal koju magama minna ega pidanud kella neljani öösel ühtegi purjus sugulast kantseldama. Aga kui ma saaks mõned asjad teistmoodi teha...

1) PULMAKORRALDAJA. Punkt. See aeg, higi ja vaev, mis ise kõige organiseerimise alla läks, ei olnud seda kokkuhoitud raha väärt.
2) Rohkem aega pulmas iseendale! Kuigi külalistele tundus meie pulmapäev suhteliselt chill, siis ma ei mäleta hetkegi, kus ma oleks saanud niisama hinge tõmmata ja elu üle järele mõelda.
3) Tee kompromisse. Tegelikult ei ole üldse vahet, kas lindid pulmakimbu ümber on pärissiidist ning 100% vanaroosat. Ma pingutasin dekoratsioonidega natuke liiga üle.
4) Baar tuua sinna, kus on bänd ja pidu. Meil ei oleks see Põhjaka mõisa ülesehituse tõttu kahjuks võimalik olnud, aga see oleks ära hoidnud selle, et inimesed bändi ajal baari jooki võtma lähevad.
5) Müüa maha üks neer ja kutsuda Tommy Cash esinema. Ma olin tol ajal väga suur Tommy fänn ja kui keegi oleks mulle andnud umbes ühe neeru jagu raha, oleks ma ilmselt ka kuidagi ta valgel hobusel sinna kohale saanud. See oli nali. Võib-olla.

Aga mis mulle kõige rohkem meeldis...

1) HELIMEES. Mickuga tuli kaasa tema helimees Sigfried Kesküla, kes tegi soundi ka lätlastele ning ühtlasi tõi kohale kõik vajaliku tehnika ning mõistis minu soovi tuua bändialale perfektne soe valge valgus värviliste LED-tulede asemel. Sorry, aga erkrohelised ja lillad LED-id ei ole lõbusad ega ilusad, vaid teevad kõik läheduses viibijad näost laiguliseks.
2) Sõõrikud! Me otsustasime klassikalise pulmatordi vahetada ameerikapäraste maiustuste vastu, mida ei pea lahti lõikama ja söömiseks järjekorras seisma. Need olid nii head. Päriselt ka.
3) Norat ei olnud peol. Arvan, et see oli ainuõige otsus, kuna sellises vanuses oli ta veel üsna korralik kleepekas ning ei meie ega tema poleks suutnud pidu nautida.
4) Meil ei olnud pulmaisa ega õhtujuhti. Kuna enamik pulmakülalisi juba tundis üksteist, ei pidanud ma mingeid tutvumismänge vajalikuks ning saime külaliste karjatamisega sõprade abiga suurepäraselt hakkama.
5) Kinginimekiri! Mulle endale ei meeldi raha kinkida ja tean, et paljudele mu sõpradele on see samuti ebamugav, seega seadsime MyRegistry lehel üles oma kinginimekirja, kus oli valikus erinevaid kingitusi konserviavajast trühvlikoolitusteni. Raha on muidugi tore kingiks saada (ja seda meile ka kingiti), aga veel ägedam on panna seina oma lemmikkunstniku maalid või uinuda sõprade kingitud pardi udusulgedest padjal.

Meie pulma eelarve oli umbes 10 000, aga tänu tutvustele, erinevatele diilidele ja paljude asjade ise tegemisele läks kokku umbes 6000-7000. Lõviosa rahast läks toidu, alkoholi, muusika ja helitehnika peale. Üldiselt võib pulmasid korraldades julgelt arvestada ca 1000 eurot iga teenusepakkuja peale ja siis veel eelarvele igaks juhuks 10% otsa kirjutada, kuna nii kui nii läheb enamik eelarveid lõhki.

Külalisi oli kutsutud veidi üle 60 ja suurem osa neist tuli ka kohale. Andsime pea kõik kutsed personaalselt üle. Save the Date kutsed saatsime digitaalselt välja aasta alguses ja tänu sellele said inimesed varakult puhkuseplaane teha. Kuigi meie pulm oli laupäeval, nii et ega seal erilist vahet vist poleks olnud.

Meie pulmavideo autoriks on Elina Kasesalu ning laul taustal on loomulikult Pirmais Kurssi "Sapnu Auto Peugeot" (Unistuste auto Peugeot). Kes tahab nende õiget videot vaadata koos eestikeelsete subtiitritega, siis seda näeb siit.



Fotograaf: Anete Toming
Videograaf: Elina Kasesalu
Pruutpaari jumestus: Maret Ubaleht
Pruutpaari soengud: Grete Liis Kuurme
Pruutneitside ja peiupoiste meik-soengud: Marii Lotta, Anna-Maria Tagu
Tseremoonia: Kaarli kirik
Peokoht: Põhjaka mõis
Sõrmused: Kalle Kotselainen
Florist: Diana Heliste
Muusika: Pirmaiss Kurss ja Mick & Angeelia Pedaja
Helimees: Sigfried Kesküla
Dekoratsioonid: Ise tehtud + Valguspall

24 comments:

Dr Drew said...

Selle eesmärk on teavitada üldsust, et nad on müügis tervislikud ja 100% tõsised. Või ostke neer, pöörduge viivitamatult dr Drew Mayo kliiniku poole e-posti aadressil: drdrew247.mayoclinic@gmail.com, kuna meil on palju patsiente, kes vajavad praegu neeru siirdamist, kas otsite võimalust oma neeru maha müüa vajaliku raha eest finantskrahhini ja kas pakume teie neeru eest 800 000 eurot? lihtsalt kirjuta meile kohe, võtke meiega ühendust @

EMAIL: drdrew247.mayoclinic@gmail.com

Unknown said...

Kas soovite osta neeru või soovite müüa oma neeru? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest rahalise lagunemise tõttu müüa ja te ei tea, mida teha, võtke meiega ühendust täna ja pakume teile neeru jaoks head rahasummat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, kes on neuroloog BILL ROTH HOSPITAL-is. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme neeru ostmise ja siirdamisega ka vastava doonori juures. Me oleme
asub India, USA, Malaisia, Singapore.Japan

Kui olete huvitatud neerude müügist või ostmisest, siis ärge kõhelge
meiega ühendust võtta e-posti teel ja e-posti teel.
E-post: birothhospital@gmail.com
Rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
RAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Unknown said...

Kas soovite osta neeru või soovite müüa oma neeru? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest rahalise lagunemise tõttu müüa ja te ei tea, mida teha, võtke meiega ühendust täna ja pakume teile neeru jaoks head rahasummat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, kes on neuroloog BILL ROTH HOSPITAL-is. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme neeru ostmise ja siirdamisega ka vastava doonori juures. Asume India, USA, Malaisia, Singapore.Japan

Kui olete huvitatud neerude müügist või ostmisest, palun andke meile sellest teada ja võtke meiega ühendust e-posti teel.

E-post: birothhospital@gmail.com
Rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
CHIEF RAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Unknown said...

Kas soovite osta neeru, kehaorganeid või soovite müüa oma neere või kehaorganeid? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest rahalise lagunemise tõttu müüa ja te ei tea, mida teha, võtke meiega ühendust täna ja pakume teile neeru jaoks head rahasummat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, kes on neuroloog BILL ROTH HOSPITAL-is. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme neeru ostmise ja siirdamisega ka vastava doonori juures. Asume India, USA, Malaisia, Singapore.Japan.

Palun andke meile teada, kui olete huvitatud neeru või
Orelil ärge kartke meiega ühendust võtta e-posti teel ja e-posti teel.

E-post: birothhospital@gmail.com
Rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
CHIEF RAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Unknown said...

Kas soovite osta neeru, kehaorganeid või müüa oma neeru- või kehaorganeid? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest müümiseks rahaliste purunemiste tõttu ja te ei tea, mida teha, võtke meiega täna ühendust ja pakume teile teie neeru jaoks head summat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, olen neuroloog BILL ROTH HOSPITALIS. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava vastava doonoriga. Asume Indias, USA-s, Malaisias, Singapuris. Jaapan.

Palun andke meile teada, kui olete huvitatud neeru või
Oreli palun võtke meiega ühendust võttes meiega ühendust.

E-post: birothhospital@gmail.com
Mis rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
PÕHIRAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Clevelandclinic said...

Tere kõigile, Minu nimi on Dr autor williems Olen Phrenologist clevelandhaiglas . Meie haigla on spetsialiseerunud neeruoperatsioonile ja tegeleme ka neerude ostmise ja siirdamisega elava doonoriga. Kui olete huvitatud müüa või osta neeru, võtke meiega ühendust e-posti teel clevelandclinic70@gmail. Com
Telefoninumber: +971544105744

Unknown said...

Kas soovite osta neeru, kehaorganeid või müüa oma neeru- või kehaorganeid? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest müümiseks rahaliste purunemiste tõttu ja te ei tea, mida teha, võtke meiega täna ühendust ja pakume teile teie neeru jaoks head summat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, olen neuroloog BILL ROTH HOSPITALIS. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava vastava doonoriga. Asume Indias, USA-s, Malaisias, Singapuris. Jaapan.

Palun andke meile teada, kui olete huvitatud neeru või
Oreli palun võtke meiega ühendust võttes meiega ühendust.

E-post: birothhospital@gmail.com
Mis rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
PÕHIRAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

Unknown said...

Kas soovite osta neeru, kehaorganeid või müüa oma neeru- või kehaorganeid? Kas otsite võimalust oma neeru raha eest müümiseks rahaliste purunemiste tõttu ja te ei tea, mida teha, võtke meiega täna ühendust ja pakume teile teie neeru jaoks head summat 500 000 dollarit. Minu nimi on doktor MAXWELL, olen neuroloog BILL ROTH HOSPITALIS. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ja tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava vastava doonoriga. Asume Indias, USA-s, Malaisias, Singapuris. Jaapan.

Palun andke meile teada, kui olete huvitatud neeru või
Oreli palun võtke meiega ühendust võttes meiega ühendust.

E-post: birothhospital@gmail.com
Mis rakenduse number: +33751490980

Parimate soovidega
PÕHIRAVI DIREKTOR
DR MAXWELL

DR GEORGE said...

Kas soovite osta neeru või müüa oma neeru?
Kui otsite finantsseisundi tõttu võimalust oma neer raha eest müüa ja te ei tea, mida teha, siis võtke meiega juba täna ühendust ja pakume teile neeru eest hea summa 400 000 dollarit.
Minu nimi on DOCTOR GEORGE ja ma olen CITY HOSPITALi nefroloog. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava ja vastava doonoriga.

Asume Indias, Türgis, USA -s, Malaisias, Dubais
Kui olete huvitatud neerude müümisest või ostmisest, võtke meiega julgelt ühendust e -posti ja Whatsappi kaudu.

E -post: cityhospital7557@gmail.com
WhatsAppi number: +16236665343

PARIMATE SOOVIDEGA
MEDITSIINIREKTOR
DR GEORGE

DR GEORGE said...

Kas soovite osta neeru või müüa oma neeru?
Kui otsite võimalust finantsseisundi tõttu oma neeru raha eest müüa ja te ei tea, mida teha, siis võtke meiega juba täna ühendust ja pakume teile neeru eest hea summa 400 000 dollarit.
Minu nimi on DOCTOR GEORGE ja olen CITY HOSPITALi nefroloog. Meie haigla on spetsialiseerunud neerukirurgiale ning tegeleme ka neeru ostmise ja siirdamisega elava ja vastava doonoriga.

Asume Indias, Türgis, USA -s, Malaisias, Dubais
Kui olete huvitatud neerude müümisest või ostmisest, võtke meiega julgelt ühendust e -posti ja Whatsappi kaudu.

E -post: cityhospital7557@gmail.com
WhatsAppi number: +16236665343

PARIMATE SOOVIDEGA
MEDITSIINIREKTOR
DR GEORGE

Doctor Michael said...

Tähelepanu
Eesmärk on teavitada üldsust, terveid mehi ja naisi. Keda huvitab
Luuüdi, munandite ja 100% tõsiste neerude luuüdi viivitamatu annetamine; kontaktmeiliaadress; Clevelandclinicmanagement@gmail.com
sest neid on meil palju
patsiendid, kes vajavad praegu neerusiirdamist.
Leia võimalus rahastamisraha eest neeru müüa
Ostame sinu oma
neer 800 000 euro eest
Maks: 600 000 eurot
Munasarjad: 300 000 eurot
Luuüdi: 500 000 eurot

meil on ka Vib / aids ultra vibros 11 ravimit, mis võivad neid ravida või anda neile pikema puhkuse

Saatke meile e-kiri

E-MAIL; Doctormichaelapa007@gmail.com
E-post; Clevelandclinicmanagement@gmail.com

Elena veski said...

Kas olete üksikettevõtja või äriorganisatsioon, kes soovib oma äritegevusega laieneda?, pakume finantsinstrumente nagu BG-d, SBLC-d, MTN-id, LC-d, CD-d ja muud liisingu- ja müügihinnaga 4%+2% nimiväärtus ja mõistlik seisukord ehtsalt pakkujalt. Teil on vabadus kaasata meie renditud rajatisi nii kaubandusprogrammidesse kui ka allakirjutanud projektidesse, nagu lennundus, põllumajandus, nafta, telekommunikatsioon ja mis tahes muud projektid jne.

E-post: ~ welsfarlgosbaloan@gmail.com

Meie finants-/pangainstrumendiga saate luua yo-ga krediidiliini

Lynda max said...

tunnistus, tunnistus!! !!! Ma tahan olla lugu sellest, kuidas Jumal dr. Pedro aitas mind neeruoperatsioonil. Olen Lynda Hispaaniast ja müüsin nefroloogi Pedro haiglasse 1 000 000 euro eest. Pärast vormi täitmist ja tingimustega nõustumist tehti mulle operatsioon USA-s, Holy Madrina kliinikus, neil on filiaal ka Euroopas Hollandis ja Türgis elu aga ei, neil on parim igakülgne meditsiiniline kogemus ja peale operatsiooni küsisin 1 000 000 euri, saab ka pool enne operatsiooni või natukene raha kuludeks ja olen väga rahul, et kõik mu rahalised probleemid on möödas. Kutsun kõiki üles võtma ühendust dr. pöörduge Pedroini poole. E-post: Marialadrimaholyclinic@gmail.com Tervitused

Kumar said...

Vajame kiireloomulisi neerudoonoreid 800 000 USA dollari eest), Whats app +17013531601, iga doonor saab 800 000 USD, kõigepealt saate 400 000 USD, seejärel saate pärast operatsiooni e-kirja saldo 400 000 USD, kiirustage kohe WhatsAppi kaudu 0135 +317
( jaslokhospital20@gmail.com +17013531601

DR MALATHI said...

TÄHELEPANU!!!

Whatsapp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail
Telegramm: +971545539609

Tere tulemast MANIPALI HAIglasse, kus tehakse neerusiirdamist. Kui olete hädas, kas teil on vaja raha suure võla tasumiseks? Kuidas koguda raha kiireloomuliste vajaduste jaoks? Oota, miks sa ei mõtle neeru müümisele väga hea hinnaga (400 000 dollarit), esimene makstakse enne operatsiooni, kuna kahtleme tõelises doonoris, olen dr Malathi MANIPAL HOSPITAL Indias. Me oleme igas maailma nurgas. USA, Malaisia, Jaapan, Hiina, Kreeka, Türgi, Nigeeria, Austraalia, AÜE, Brasiilia, Ühendkuningriik, Ghana jne. MÄRKUS:- * Doonor peab olema kliiniliselt terve. * Elundidoonorluseks peab olema B+ ja O+ rühm. * Doonori kehakaal ei ole väiksem kui 35. * Doonor ei tohi suitsetada ega tarvitada alkoholi. Võite meiega ühendust võtta 24 tundi ja me teenindame teid paremini, võtke meiega ühendust aadressil

Whatsapp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail.com
Telegramm: +971545539609

Lugupidamisega dr Malathi

DR MALATHI said...

TÄHELEPANU!!!

WhatsAp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail
Telegramm: +971545539609

Tere tulemast MANIPALI HAIglasse, kus tehakse neerusiirdamist. Kui olete hädas, kas teil on vaja raha suure võla tasumiseks? Kuidas koguda raha kiireloomuliste vajaduste jaoks? Oota, miks sa ei mõtle neeru müümisele väga hea hinnaga (400 000 dollarit), esimene makstakse enne operatsiooni, kuna kahtlete tõelises doonoris, olen dr Malathi MANIPAL HOSPITAL Indiast. Me oleme igas maailma nurgas. USA, Malaisia, Jaapan, Hiina, Kreeka, Türgi, Nigeeria, Austraalia, Argentina, Brasiilia, Ühendkuningriik, Ghana jne. MÄRKUS:- * Doonor peab olema kliiniliselt terve. * Elundidoonorluseks peab olema B+ ja O+ rühm. * Doonori kehakaal ei ole väiksem kui 35. * Doonor ei tohi suitsetada ega tarvitada alkoholi. Võite meiega ühendust võtta 24 tundi ja me teenindame teid paremini, võtke meiega ühendust aadressil

WhatsAp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail.com
Telegramm: +971545539609

Lugupidamisega dr Malathi

Bensonmoore said...

VAJAME KIIRESTI NEEREDOONORIID, SUMMA [800 000 USA dollarit]{3,5 crore}LISATEABE SAAMISEKS VÕTKE MEIEGA KOHE ÜHENDUST. E-post jaslokhospital20@gmail.com}, Dr.Satish SatyaOSOFIPIANARAYNAK. OLEN ORGANIKIRURGIA SPETSIALIST, ostan ja müün ka. IGASUGUSE TÜÜPIDE SIIRDAMINE 0F ORGAN Vajame teie kiiret vastust whatsapp +17013531601

Anonymous said...

Hiermit soll die allgemeine Öffentlichkeit männlich oder weiblich, die gesund sind, informiert werden
und 100% seriös beim Kauf oder Verkauf von Nieren. Sie sollten dringend
Wenden Sie sich an das Nathan Kidney TRANSPLANT HOSPITAL. Da wir viele haben
Patienten, die wegen einer Nierentransplantation hier sind, suchen Sie eine
Gelegenheit, Ihre Niere wegen finanzieller Panne für Geld zu verkaufen
und wir bieten Ihnen 500.000,00 USD für Ihre Niere. Mein Name ist Dr. David Samadi, ich bin Nephrologe in Nathan Kidney
TRANSPLANTATIONSKRANKENHAUS. Unser Krankenhaus ist auf Niere spezialisiert
Operationen/Transplantationen und andere Organbehandlungen kümmern wir uns auch um den Ankauf
und Nierentransplantation mit einem lebenden und gesunden Spender.Wir sind
mit Sitz in India.Nigeria,Vereinigte Arabische Emirate,USA und allen Teilen der
Land. Wenn Sie am Kauf oder Verkauf einer Niere interessiert sind, wenden Sie sich bitte an uns
Zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren unter: doctordavidbsamadi1@gmail.com

Bitte beachten Sie: Internet gibt es eine Menge
von Menschen mit unterschiedlichen Motiven, also seien Sie bitte aufrichtig und ehrlich
sind keine Kinder, hier geht es darum, Leben anderer zu retten. Betrügerisch ist es nicht
akzeptiert bitte. Mit freundlichen Grüßen...
Schnelle Antwort

Bensonmoore said...

Kiireloomuliste neerude parim pakkumine ostetakse maksimaalselt 800 000.00 USD eest. B+ve , O+ve ja A+ve sobivad kiiresti Fortise haiglasse Indiasse. Kõik, kes soovivad oma ühe neeru müüa, peaksid meiega viivitamatult ühendust võtma ja pakkuma teile parimat RAHA ja RAVIMI. Asume Indias, Kanadas, Ühendkuningriigis, USA-s, Malaisias, Lõuna-Aafrikas jne. Maksame teie ettemaksu enne operatsiooni, võtke meiega kohe ühendust e-posti teel: jaslokhospital20@gmail.com} või WHATSAPP US kohe (+17013531601)

Marialadrimaholyclinic said...

Tähelepanu
Eesmärk on teavitada üldsust, terveid mehi ja naisi. Keda huvitab

Loovutage kohe luuüdi (neeruelundid) neerudele, munanditele ja 100% tõsisele kontaktile. E-post; marialadrimaholyclinic@gmail.com

sest meid on palju

Patsiendid, kes vajavad praegu neerusiirdamist.

Otsige võimalust oma neeru raha eest müüa, et seda rahastada

me ostame sinu oma

Neer 1 000 000 dollari eest

Maks: 700 000 dollarit

Munasarjad: 900 000 dollarit

Luuüdi: 900 000 dollarit


ja meil on ka Vib / AIDS Ultra Vibros 11 ravimid, mis võivad neid ravida või võimaldada neil kauem kõndida


Saada meile e-kiri


EMAIL;


E-post; marialadrimaholyclinic@gmail.com


WhatsApp: küsi minult


Lugupidamisega

Marialadrimaholyclinic said...

Laenuagentuur Idb annab Covid-19 laenutoetusega laenu nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, et lahendada teie finantsprobleeme. @ citidaleloanapplication@owleyes.ch

CAMPBELL ALEXANDER said...

VAJAME KIIRESTI NEREDOONORIT SUMMAGA [800 000 USD], VÕTKE MEIEGA KOHE ÜHENDUST LISATEABE SAAMISEKS. Saatke meile jaslokhospital20@gmail.com} või WHATSAPP kohe, (+17013531601 ) Dr Vikram Kumar, JASLOK HAIGLA INDIA. OLNUD ORGANIKIRURGIA AMASPETSIAALIST, ostan ja müün ka. MÕISTLIK TÜÜPIDE 0F ORGANITE siirdamine Vajame teie kiiret vastust

DR MALATHI said...

TÄHELEPANU!!!

WhatsAp +971545539609.
E-post: drmalathi91@gmail
Telegramm: +971545539609

Tere tulemast MANIPALI HAIGLASSE, kus tehakse neerusiirdamist. Kui olete hädas, kas teil on vaja raha suure võla tasumiseks? Kuidas koguda raha kiireloomuliste vajaduste jaoks? Oota, miks sa ei mõtle neeru müümisele väga hea hinnaga (400 000 dollarit), esimene makstakse enne operatsiooni, kuna kahtleme tõelises doonoris, olen dr Malathi MANIPAL HOSPITAL Indias. Me oleme igas maailma nurgas. USA, Malaisia, Jaapan, Hiina, Kreeka, Türgi, Nigeeria, Austraalia, Argentina, Brasiilia, Ühendkuningriik, Ghana jne. MÄRKUS:- * Doonor peab olema kliiniliselt terve. * Elundidoonorluseks peab olema B+ ja O+ rühm. * Doonori kehakaal ei ole väiksem kui 35. * Doonor ei tohi suitsetada ega tarvitada alkoholi. Saate meiega ühendust võtta 24 tundi ja me teenindame teid paremini, võtke meiega ühendust aadressil

WhatsAp +971545539609.

E-post: drmalathi91@gmail.com
Telegramm: +971545539609

Lugupidamisega dr Malathi

Bensonmoore said...

VAJAME KIIRESTI KDNEY DOONORIT SUMMAGA [800 000 USD], VÕTKE MEIEGA KOHE ÜHENDUST LISATEABE SAAMISEKS. Saatke meile jaslokhospital20@gmail.com} või WHATSAPP kohe, (+17013531601 ) Dr Vikram Kumar, JASLOK HAIGLA INDIA. OLNUD ORGANIKIRURGIA AMASPETSIAALIST, ostan ja müün ka. MÕISTLIK TÜÜPIDE 0F ORGANITE siirdamine Vajame teie kiiret vastust